reserveren & contact

Alle informatie hieronder is tijdelijk niet aan de orde in verband met COVID-19 sluiting. Graag tot in betere tijden.

Reserveren kan hieronder; telefonisch (010-4348811) of via Whats-app (06-41227492). Wat willen we graag weten? Naam, telefoonnummer, aantal personen, datum en tijd. En oh ja, kom je “even” een drankje halen of uitgebreid dineren?

Ook wij houden ons aan de AVG, beter bekend als de privacy-wet. Je persoonlijke gegevens worden op geen enkele wijze aan derden overgedragen. Wel zullen we je per email of app op de hoogte houden van nieuwe activiteiten en ontwikkelingen. Mocht je dat niet (meer) willen, laat het even weten svp.

Ook voor een drankje is het verstandiger om even te reserveren vanwege de beperkte capaciteit. Kan je alsnog niet komen, laat het dan tijdig weten, zodat we kunnen we andere gasten alsnog blij kunnen maken!

NIEUWE OPENINGSTIJDEN

Open op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 15.00 uur. Zaterdag en Zondag vanaf 14.00 uur. Alle dagen sluiten we om 22.00 uur. De keuken is open op WOENSDAG tot en met ZATERDAG vanaf 17.00 uur. Op ZONDAG is onze reguliere keuken gesloten. Per georganiseerde activiteit hebben we een smakelijk assortiment snacks of een verse daghap.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens