Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bijna al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet

Vleesgerechten

Kipsaté met pindasaus, seroendeng en kroepoek
(biersuggestie: Vedett Blond)
Klein: € 12,50
Normaal: € 15,50

*

Iberico cheeseburger met ananassalsa
(biersuggestie: Rochefort 8)
€ 18,50

*

Kalfssukade gestoofd in witbier
(biersuggestie: Maredsous Bruin)
€ 19,50

*

Gegrilde biefstuk met blauwe kaassaus, pepersaus of gebakken uien en champignons
(biersuggestie: Brugse Zot Bruin)
200 gram: € 19,90
300 gram: € 21,90

*

Texmex biefstukspies met huisgemaakte knoflooksaus
(biersuggestie: Bernardus Tripel)
€ 23,50

 

Visgerechten

Rode mul met een pestokorst, geserveerd met spaghetti
(biersuggestie: Kasteel Blond)
€ 19,90

*

Kabeljauwfilet met zeekraal en mosterjus
(biersuggestie: Poes)
€ 21,90

*

Vegetarische gerechten

Geitenkaassalade met geroosterde kikkererwten en granaatappel
(biersuggestie: Orval)
€ 14,50
*

Broccolisoufflé met Passendale
(biersuggestie: Chimay Blauw)
€ 14,50

*

Gepofte zoete aardappel met een pikante vulling
(biersuggestie: Straffe Hendrik Tripel)
€15.50