Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bijna al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet

Vleesgerechten

Kipsaté met pindasaus, seroendeng en kroepoek
(biersuggestie: Car d’Or)
Klein: € 11,50
Normaal: € 14,50

*

Hachee, geserveerd met rode koolstamppot
(biersuggestie: Koninck Triple d’Anvers)
€ 17,50

*

Kalfsschnitzel met pittige paprikasaus
(biersuggestie: Rochefort 8)
€ 19,50

*

Gegrilde biefstuk met rodewijnsaus, pepersaus of gebakken uien en champignons
(biersuggestie: Viven Bruin)
200 gram: € 19,50
300 gram: € 21,50

*

Dry-aged picanha met chimichurri
(biersuggestie: Straffe Hendrik Tripel)
€ 21,50

 

Visgerechten

Frittata met seizoensvis, camembert en gekarameliseerde witlof
(biersuggestie: Viven Blond)
€ 19,50

*

Gebakken heilbot met geblakerde prei en mosterdvinaigrette
(biersuggestie: Leffe Blond)
€ 21,50

*

Vegetarische gerechten

Maaltijdsalade van geroosterde pompoen Morbier en noten
(biersuggestie: Lucifer)
€ 14,50
*

Gegrilde portobello, gevuld met couscous en noten, geserveerd met een vijgenchutney
(biersuggestie: McChouffe)
€ 14,50

*

Tarte tatin van spruitjes en rode ui, met boerenkaas
(biersuggestie: Maredsous Bruin)
€15.50