Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bijna al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet

Vleesgerechten

Kipsaté met pindasaus, seroendeng en kroepoek
(biersuggestie: Car d’Or)
Klein: € 11,50
Normaal: € 14,50

*

Zomers stoofpotje van kippendijen in kokosmelk, geserveerd met komijnworteltjes en rijst
(biersuggestie: Koninck Triple d’Anvers)
€ 16,50

Heydehoeve varkensfilet met pistache-trappistjus
(biersuggestie: Rochefort 8)
€ 19,50

*

Gegrilde biefstuk met salieboter, pepersaus of gebakken uien en champignons
(biersuggestie: Viven Bruin)
200 gram: € 19,50
300 gram: € 21,50

*

Gemarineerde rumpsteak met mangosalsa
(biersuggestie: Straffe Hendrik Tripel)
€ 21,50

 

Visgerechten

Scholfilet met dragon-Chimaysaus
(biersuggestie: Viven Blond)
€ 19,50

*

Papilotte van zonnevis met basilicum-mosterdboter
(biersuggestie: Leffe Blond)
€ 21,50

*

Vegetarische gerechten

Maaltijdsalade van geroosterde courgette en paprika, met Pas de Bleu en peterselie-walnotenpesto
(biersuggestie: Lucifer)
€ 14,50
*

Filotaartjes met spinazie, feta, olijven en noten
(biersuggestie: McChouffe)
€ 14,50

*

Risotto met bloedsinaasappel, paddestoelen en parmezaanse kaas
(biersuggestie: Maredsous Bruin)
€15.50