Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bijna al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet

Vleesgerechten

Kipsaté met pindasaus, seroendeng en kroepoek
(biersuggestie: Vedett Blond)
Klein: € 11,50
Normaal: € 14,50

*

Hertenstoof met kruidkoek en port, geserveerd met zuurkoolstamppot
(biersuggestie: Maredsous Bruin)
€ 18,50

*

Gegrilde varkenshaas in rauwe ham, met pittige mosterdsaus
(biersuggestie: Affligem Tripel)
€ 19,50

*

Gegrilde biefstuk met blauwe kaassaus, pepersaus of gebakken uien en champignons
(biersuggestie: Viven Bruin)
200 gram: € 19,50
300 gram: € 21,50

*

Buffelentrecote met gepofte knoflook en saliejus
(biersuggestie: Straffe Hendrik Tripel)
€ 23,50

 

Visgerechten

Zarzuela: Spaans vispannetje met chorizo, geserveerd met saffraanrijst
(biersuggestie: Leffe Blond)
€ 19,50

*

Op de huid gebakken schelvisfilet met knoflook-peterseliesaus
(biersuggestie: Lucifer)
€ 21,50

*

Vegetarische gerechten

Winterse maaltijdsalade met kastanjes, stoofpeer, gorgonzola en noten
(biersuggestie: Brugse Zot Bruin)
€ 14,50
*

Thaise groene curry met tahoe en rijst
(biersuggestie: Gauloise Blond)
€ 14,50

*

Rode linzenburgers met geitenkaas en dragonmayonaise
(biersuggestie: Bon Secours)
€15.50