• Pasta

    pappardelle met een roomsaus van kastanje, tijm en witte wijn, geserveerd met gegrilde peer

    € 16,00
  • Aubergine

    gevuld met courgette, paprika en pompoen, gekruid met oregano, komijn en kaneel, geserveerd met rijst

    € 16,50
  • Heek & Hutspot

    royale filet op de huid gebakken heek met een romige saus, geserveerd met onze variant op een super stamppotje

    € 19,50
  • Heilbot

    heilbotfilet met een puree van zoete aardappel en kokos, geserveerd met boerenkoolchips

    € 21,50
  • Varkenswang

    varkensvlees gestoofd in bokbier, geserveerd met pastinaakpuree

    € 19,75
  • Satay

    spies met oosters gemarineerde bavette, naar keuze met teriyaki-dip of pinda-saus; onze beroemde zak frites komt erbij

    € 19,75
  • Parelhoen

    franse klassieker met een sappig stukje borst, linzen, gebakken spekjes en appelcompote

    € 21,00
  • Steak

    de bekende biefstuk van Antonius, geserveerd met in balsamico gesmoorde uitjes en een puntzak verse frites

    € 21,50