De lente komt eraan. Nog even wachten op Hollandse asperges en aardbeien, maar ook zonder dat hebben we voldoende smakelijke bordjes voor je bedacht. Zoals altijd: reserveren doe je hier. Tot snel!


VOOR (€8-€12)
jamon serrano – vijg en dadel – walnoot
franse uiensoep – croutons – brie
eendenrillette & -borst – pompoen
bruschetta met gamba’s
NAAST JE HOOFDGERECHT (€5-€6)
verse frites – grote puntzak – mayonaise
rode kriel – peterselieboter
breekbrood – twee smeersels
HOOFD (€18-€24)
suprême van parelhoen – port-sinaasappelsaus – zuurkool
steak Antonius – chimichurri – groenten
steak Antonius – kruidenboter- groenten
zalmfilet – antiboise
saté van kippendij – pindasaus – ei – atjar – kroepoek
knolselderijsteak – ras el hanout – rataouille – emmenthaler koekje
NA (€7-€10)
dame blanche – chocoladesaus – slagroom
lavacake – chocolade roomijs – aardbeiensaus – friandises
citroen-meringue taartje – karamelsaus – karamel roomijs

