menukaart maart

De lente komt eraan. Nog even wachten op Hollandse asperges en aardbeien, maar ook zonder dat hebben we voldoende smakelijke bordjes voor je bedacht. Zoals altijd: reserveren doe je hier. Tot snel!

VOOR (€8-€12)

jamon serrano – vijg en dadel – walnoot

franse uiensoep – croutons – brie

eendenrillette & -borst – pompoen

bruschetta met gamba’s

NAAST JE HOOFDGERECHT (€5-€6)

verse frites – grote puntzak – mayonaise

rode kriel – peterselieboter

breekbrood – twee smeersels

HOOFD (€18-€24)

suprême van parelhoen – port-sinaasappelsaus – zuurkool

steak Antonius – chimichurri – groenten

steak Antonius – kruidenboter- groenten

zalmfilet – antiboise

saté van kippendij – pindasaus – ei – atjar – kroepoek

knolselderijsteak – ras el hanout – rataouille – emmenthaler koekje

NA (€7-€10)

dame blanche – chocoladesaus – slagroom

lavacake – chocolade roomijs – aardbeiensaus – friandises

citroen-meringue taartje – karamelsaus – karamel roomijs